Gratis lightroom presets voor prachtige instagram foto’s

6 gratis lightroom presets

Download hier gratis mijn 2 favoriete lightroom presets voor prachtige instagram foto’s.

Abonneer nu op mijn nieuwsbrief en ontvang ze alle 2 via een link per mail.

Mijn lightroom presets

Misschien volg je me reeds op instagram of misschien ben je hier nieuw. Ik ben Sarah en in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Ik hou van fotografie en vind het dan ook helemaal top wanneer ik mijn foto’s nog meer kan laten uitblinken door ze die extra punch te geven. Om mijn foto’s volledig instagram worthy te maken gebruik ik voornamelijk Lightroom en Photoshop. Om het proces een beetje te versnellen maakte ik enkele basis presets aan in lightroom. Die presets zorgen ervoor dat ik gemakkelijk en snel mijn foto’s kan bewerken en niet helemaal van nul hoef te beginnen. Elke content creator heeft een eigen stijl. Als je van kleurrijke en levendige foto’s houdt, dan ben je hier vast en zeker aan het juiste adres. Om jullie op weg te helpen bied ik jullie twee van mijn favoriete presets aan. Abonneer nu op mijn nieuwsbrief en ontvang deze 2 gratis presets in je mailbox.

Ontdek mijn 2 lightroom presets voor prachtig instagram foto’s hier

Pink Glow

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

Pink glow is de perfecte preset om een ​​subtiele roze toets aan je foto’s toe te voegen. Zoals de uitdrukking zegt: bekijk het leven door een roze bril. Dit is nu mogelijk voor al je foto’s met de pink glow preset.

Orange teal

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

Orange teal is de trend bij uitstek op social media. Op instagram word je gebombardeerd met prachtige foto’s met de complementaire kleuren blauwe en oranje in de hoofdrol. Vanzelfsprekend is dit de ideale preset om je strand vakantie kiekjes te bewerken. 

Hoe deze lightroom presets gebruiken?

De presets zijn te gebruiken op de app lightroom zowel op desktop (lightroom Classic & lightroom CC)  en als op de smartphone. Bij het inschrijven ontvang je een mailtje maar daarin een link waar je de presets kan downloaden en een stappenplan hoe je de presets op jouw desktop of smartphone kan installeren.

Let wel op deze presets zijn geen kant en klaar wondermiddel. Ze helpen je op weg om je foto’s te bewerken. Vaak moet je zelf nog even wat instellingen bijwerken zodat jij de foto krijgt die jij wil. Deze presets kan je zowel op jpeg als Raw bestanden gebruiken. Als je het voordien nog niet deed, raad ik je nu wel aan om je foto’s in Raw te nemen. Op deze manier heb je een groter bereik van licht en kleur. Zodat je tot een mooier resultaat komt wanneer je je foto’s bewerkt.

Lees hier ook 5 tips om een geweldige instagram feed te creëren. Hieronder kan je mijn favoriete programma’s en instructiegidsen om foto’s te bewerken, vinden.

Heb je nog verdere vragen over deze presets, contacteer mij via de contact box.Bedankt!

Liefs,Sarah

Pin voor later

ComputerComputer

Deze vind je misschien ook leuk

Spread the love

4 thoughts on “Gratis lightroom presets voor prachtige instagram foto’s

    • Sarah De Gheselle says:

      Hi Jackie, ik zie je niet bij de subscriberslijst staan. De presets zijn een cadeautje wanneer je subscript. Dit kan je doen via het formulier in de footer. Dan krijg je een mailtje met link naar de presets. 🙂

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.