6 gratis lightroom presets voor prachtige instagram foto’s

6 gratis lightroom presets

Download hier gratis mijn 6 favoriete lightroom presets voor prachtige instagram foto’s. Abonneer nu op mijn nieuwsbrief en ontvang ze alle 6 per mail.

Mijn lightroom presets

Misschien volg je me reeds op instagram of misschien ben je hier nieuw. Ik ben Sarah en in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te reizen. Ik hou van fotografie en vind het dan ook helemaal top wanneer ik mijn foto’s nog meer kan laten uitblinken door ze die extra punch te geven.

Om mijn foto’s volledig instagram worthy te maken gebruik ik voornamelijk Lightroom en Photoshop. Om het proces een beetje te versnellen maakte ik enkele basis presets aan in lightroom. Die presets zorgen ervoor dat ik gemakkelijk en snel mijn foto’s kan bewerken en niet helemaal van nul hoef te beginnen.

Elke content creator heeft een eigen stijl. Als je van kleurrijke en levendige foto’s houdt, dan ben je hier vast en zeker aan het juiste adres.

Om jullie op weg te helpen bied ik jullie een kleine starterskit van 6 gevarieerde presets aan.

Abonneer ze nu  op mijn nieuwsbrief en ontvang ze alle 6 gratis

Ontdek mijn 6 lightroom presets voor prachtig instagram foto’s hier

Pink Glow

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

Pink glow is de perfecte preset om een ​​subtiele roze toets aan uw foto’s toe te voegen. Zoals de uitdrukking zegt: bekijk het leven door een roze bril. Dit is nu mogelijk voor al je foto’s met de pink glow preset.

Color bomb

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

De  color bomb is de preset bij uitstek om je kleuren beter tot uiting te laten komen. Als je van diepe en rijke kleuren houdt zoals mij, dan is dit de perfecte preset voor jou.

Orange teal

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

Orange teal is de trend bij uitstek op social media. Op instagram word je gebombardeerd met prachtige foto’s met de complementaire kleuren blauwe en oranje in de hoofdrol. Vanzelfsprekend is dit de ideale preset om je strand vakantie kiekjes te bewerken. 

Jungle greens

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

In geen tijd zal verandert de jungle greens preset je monotoon groen pallet in een magisch kleuren spektakel met veel schaduwen en blauwe tinten. Dit is de perfecte preset voor foto’s in beboste gebieden.

Magical Blue

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

Niet de zonsondergang die je had verwacht? Een te bewolkte hemel? Maak er iets moois van met de magical blue preset. Geef je wolken extra dimensie en creëer je eigen magisch moment.

Urban bright

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

Trek je er ook soms vroeg op uit  zoals ik, om foto’s te maken? Dan gebeurt het soms voor dat je foto te donker is. Geen zorgen, met Urban Bright preset maak je foto’s licht en helder.

Hoe deze lightroom presets gebruiken?

De presets zijn te gebruiken op de app lightroom zowel op desktop (lightroom Classic & lightroom CC)  en als op de smartphone. Bij het inschrijven ontvang je een mailtje maar daarin een link waar je de presets kan downloaden en een stappenplan hoe je de presets op jouw desktop of smartphone kan installeren.

Let wel op deze presets zijn geen kant en klaar wondermiddel. Ze helpen je op weg om je foto’s te bewerken. Vaak moet je zelf nog even wat instellingen bijwerken zodat jij de foto krijgt die jij wil.

Deze presets kan je zowel op jpeg als Raw bestanden gebruiken. Als je het voordien nog niet deed, raad ik je nu wel aan om je foto’s in Raw te nemen. Op deze manier heb je een groter bereik van licht en kleur. Zodat je tot een mooier resultaat komt wanneer je je foto’s bewerkt.

Lees hier ook 5 tips om een geweldige instagram feed te creëren.

Hieronder kan je mijn favoriete programma’s en instructiegidsen om foto’s te bewerken, vinden.


Heb je nog verdere vragen over deze presets, contacteer mij via de contact box.

Bedankt!

Liefs,

Sarah

Pin voor later

6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets
6 gratis lightroom presets

ComputerComputer

Deze vind je misschien ook leuk

Spread the love

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *