De perfecte reiskoffer voor elke vakantie: De Thule Revolve Spinner

De perfecte reiskoffer voor elke vakantie: De Thule Revolve Spinner

**disclaimer: Dit is een gesponsorde post, maar dit neemt niet weg dat ik mijn eigen eerlijke ervaringen over dit product deel **

Hoe meer jaren verstrijken, hoe meer we reizen en hoe groter ons verlangen naar een duurzame, kwalitatieve, handige reiskoffer die we voor elke soort vakantie kunnen gebruiken. Door onze eerdere positieve ervaring met de Thule subterra carry-on die we als handbagage gebruiken, besloten we via de website van Thule te informeren welk soort koffer voor ons de beste fit zou zijn. We kozen voor een Thule Revolve Spinner.

Jan en ik zijn veelzijdige reizigers. We houden van reizen op verschillende manieren, zoals met het vliegtuig, met de auto,  en met het openbaar vervoer. Daarnaast vinden we het leuk om luxueus te reizen, maar ook kamperen is ook volledig ons ding. Een koffer moet voor ons in staat zijn om al deze manieren van reizen aan te kunnen.

We besloten deze Thule Revolve spinner gedurende onze roadtrip doorheen het diepe Zuiden van de Verenigde staten uit te testen en te kijken of deze reiskoffer voldeed aan onze vereisten.

Eerste indruk van de Thule Revolve Spinner

De Thule Revolve Spinner

De reiskoffer werd geleverd met UPS service. Aangezien ik die dag niet thuis was, moest ik het pakket ophalen bij de UPS afhaaldienst. Ik herinner me nog hoe warm het was en hoe lang ik in de file stond om tijdens het spitsuur in het centrum van Gent het pakket op te halen. Hoe ik met die grote doos van de ophaaldienst tot mijn auto ben geraakt, is voor mij nog steeds een raadsel.

Toen ik eindelijk thuiskwam en doos kon openen, zag ik dat al die moeite niet voor niets was geweest. Uit de doos kwam een prachtige marine blauwe koffer tevoorschijn. Ja, het oog wil ook wat! Het neutrale en strakke design was voor mij dan ook een doorslaggevende factor bij het kiezen van een reiskoffer.

Mijn eerste indruk van de Thule Revolve Spinner was dan ook heel positief. Naast het mooie design vond ik ook de grootte, de indeling binnenin en de bewegelijkheid van de koffer zeer geslaagd. Wanneer Jan thuiskwam, was hij ook onder de indruk. Hij was in eerste instantie blij met het neutrale design, zodat we beiden de koffer konden gebruiken.

De Thule Revolve Spinner

Belangrijke weetjes over de Thule Revolve Spinner

Even kort enkele informatieve weetjes over de Thule Revolve Spinner die jullie op de website ook uitgebreider kunnen terugvinden.

  • De afmetingen van deze reiskoffer bedragen 31 x 51 x 75 cm en vallen dus binnen de toegelaten afmetingen van vliegtuigmaatschappijen. Je kan de Thule Revolve Spinner ook in andere maten verkrijgen.
  • De Thule Revolve Spinner is uit polycarbonaat gemaakt en heeft dus een hard omhulsel.
  •  Deze reiskoffer heeft 4 wielen en is te besturen met een uitschuifbare hendel.
  •  De binnenkant bestaat uit 2 grote compartimenten. De ene helft kan worden afgesloten door middel van een zeil met ritssluiting. De andere helft is open en kan worden vast gemaakt met een gordel, waardoor alles op zijn plaats blijft zitten.

 De Thule Revolve Spinner

 

  • De Thule Revolve Spinner kan door middel van een cijferslot in de ritssluiting gesloten worden en heeft bovendien een TSA-slot, wat handig is wanneer je (zoals ons) naar de Verenigde Staten reist.

De Thule Revolve Spinner

Onze persoonlijke ervaringen met de Thule Revolve Spinner

Als jullie mij volgen op instagram, weten jullie waarschijnlijk wel dat ik een kleine obsessie heb voor kleding, met name kleedjes in alle modellen en kleuren. Nu ja, een vrouw heeft opties nodig, zowel op korte- als op langere trips.

Ik gebruikte de open helft  van de Thule Revolve Spinner om mijn kleedjes zo uitgestrekt mogelijk te stockeren zonder al te veel te plooien. Aangezien ik geen zin had om telkens iets te strijken alvorens ik het aantrok, was het belangrijk dat alles netjes op zijn plaats bleef zitten. Ik dekte de bovenkant af met een grote handdoek en spande de gordel hierboven goed aan zodat alles stevig vast zat.

Verbaasd dat ik mijn kleedjes in één helft kwijt kon en de andere helft nog vrij had voor andere zaken, pakte ik naarstig verder. Doordat ik zoveel kwijt kon in de Thule Revolve Spinner, moest ik deze keer geen carry-on als handbagage meenemen.

De Thule Revolve Spinner

Zo vertrokken we op vakantie. Het beloofde een heuse, eerste reis te worden voor onze nieuwe Thule Revolve Spinner. Eerst met de trein naar de luchthaven, dan met het vliegtuig naar de Verenigde Staten met vervolgens een road trip gedurende twee weken van de éne plek naar de andere, om dan weer op dezelfde manier naar huis terug te keren.

Het besturen van de Thule Revolve Spinner verliep vrij vlot. De 4 wielen en het uitschuifbare handvat zorgden ervoor dat ik de koffer naast me kon laten rollen, zonder teveel moeite. Ook bij obstakels zoals kleine opstapjes of roltrappen kon ik snel de koffer kantelen op twee wielen. Ik vond de reiskoffer zeer beweeglijk en vinnig.

De Thule Revolve Spinner

Bij het opnemen van de koffer, zoals bij het opstappen van de trein, het in de auto koffer of op de bagageband tillen in de luchthaven, gebruikte ik het tweede handvat aan de zijkant van de reiskoffer.  Dit was gemakkelijker om de Thule Revolve Spinner te dragen.

Aangekomen op de eerste bestemming, was ik heel tevreden bij het openen van de koffer. Alles zat nog steeds op dezelfde plek, ook mijn kleedjes. Ik hoefde dus niet te strijken voor ik de deur uitging.

De Thule Revolve Spinner

Omdat we bijna nooit langer dan 2 of 3 dagen op dezelfde bestemming bleven, haalde ik nooit mijn kleren uit de koffer om op te hangen. De Thule Revolve Spinner was mijn mobiele kleerkast. Ik nam er gewoon uit wat ik nodig had en lette er een beetje op dat ik alles netjes terug plaatste. Door enerzijds de harde cover en anderzijds de gordel waardoor alles goed op zijn plaats bleef zitten, was dit mogelijk.

Op het einde van de reis besloten dan ook om de breekbare souvenirs in de Thule Revolve Spinner op te bergen, aangezien we doorheen de reis merkten dat de koffer wel tegen een stootje kon en dat alles toch steeds op zijn plaats bleef zitten. Dat was zeker een goede beslissing, want alle onze souvenirs kwamen in één stuk in België aan.

Wat ik ook heel handig vond en veel heb gebruikt, is het cijferslot. Op sommige bestemmingen hadden we geen kluis in de hotelkamer. Omdat we toch wel reizen met veel elektronica vond ik het wel belangrijk dat we dit veilig konden achterlaten. Wanneer er geen kluis was, plaatste ik dit materiaal in de reiskoffer en deed dit vast met het cijferslot. Zo konden we zonder zorgen uitstapjes maken.

Ons verdict

Na onze eerste reis met de Thule Revolve Spinner kan ik met veel overtuiging zeggen dat deze koffer alle kwaliteiten bezit die we zoeken in een goede bagage, namelijk een mooi design, gemakkelijk te gebruiken en bovendien kwalitatief en duurzaam. Kortom een de ideale reiskoffer die we op al onze vakanties kunnen gebruiken ongeacht de bestemming, het transportmiddel en het doel van de reis.

De Thule Revolve Spinner

Bedankt om te lezen.

Heb je nog vragen over dit onderwerp of wil je graag jouw eigen ervaringen delen, laat dan hieronder een berichtje na.

Liefs,

Sarah

De Thule Revolve Spinner

Blijf op de hoogte van nieuwe blogposts en abonneer je hieronder op mijn nieuwsbrief!

Pin voor later

Pin Thule Revolve Spinner
Pin Thule Revolve Spinner
Pin Thule Revolve Spinner

Reistips en -benodigdheden

Wil je graag een onvergetelijke vakantie plannen? Bekijk dan zeker dit handige websites.

Spread the love

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *