Welkom bij Maison Botanique.

Het meest authentieke vakantiehuis in De Panne.

Maison Botanique | vakantiehuis |De Panne

Maison Botanique is een authentieke Belle époque villa gelegen in de prachtige historische Dumontwijk. Op amper 200 meter wandelen van het Belgische Noordzeestrand en het stadscentrum van De Panne.

De wijk heeft een duinlandschap met pittoreske strand cottages. De straten zijn gevormd met de nodige kronkels, bochten en zachte hellingen, waardoor ook de rust en de privacy van de bewoners worden gevrijwaard.

In onze villa beleef je het beste van twee werelden. Enerzijds een oase van rust in een prachtig, authentiek interieur met een hedendaagse botanische toets. En anderzijds de levendige sfeer met alle geneugten die een verblijf aan de Belgische kust in De Panne te bieden heeft.

Zin in een strandwandeling bij zonsondergang? Of fiets je liever in de bossen? Ben je eerder een watersport enthousiast? Of blijf je liever in de zon genieten met een boek op het terras? Maison Botanique en de omgeving hebben voor ieder wat wils.

Maison Botanique is zeer geschikt voor koppels en gezinnen. Het vakantiehuis heeft alles wat je nodig hebt voor zowel een weekendje weg, als voor een weekje aan zee.

Twijfel dus niet en kies voor een uniek verblijf in stijl en geniet van ons gezellig vakantiehuis in De Panne.

Alles over Maison Botanique in De Panne