Juli 2019

City Trip in Brussel

De blogpost ‘Citytrippin in Brussels’ werd op 17 juli 2019  door Luggagehero uitgeroepen tot één de 20 beste reisblogs over Brussel. Lees het artikel hier.

augustus 2019

De ‘Florence city guide’ werd in augustus 2019 gepubliceerd in de 3de editie van ESCAPE- OLOGY, een online luxe reismagazine. Klik verder om te lezen.

Firenze - Florence | Travel with Me by Sarah De Gheselle

oktober 2019

Ginnie springs | Florida | USA

Onze foto van Ginnie Springs werd gepubliceerd in één van de meest recente artikels op Narcity.com. Dit over het feit dat Nestlé deze prachtige natuurlijke bronnen wil gebruiken om water te bottelen. Op deze manier wordt er veel schade gebracht aan het natuurlijke eco-systeem van de bronnen.
Wij hadden een geweldige ervaring in Ginnie Springs en met veel liefde steunen wij het project die de exploitatie van deze bronnen wil tegengaan. Lees hier hun volledige artikel en vergeet vooral de petitie niet te tekenen.

januari 2020

Ik had onlangs een interview met LieveNieuws. Een tijdschrift dat maandelijks in de bussen van de inwoners van Lievegem terechtkomt. Lievegem is de nieuwe naam voor een aantal gefuseerde gemeenten waaronder Zomergem, waar ik opgegroeide. Het was voor mij dan ook een grote eer toen ze me vroegen of ik voor hun januari editie met als thema reizen, iets meer wou vertellen over mijn uit de hand gelopen hobby als reisblogger. Hieronder kan je het resultaat lezen.

Sarah De Gheselle interview
Sarah De Gheselle interview

Januari 2020

Tijdens de zomervakantie van 2019 reisden we af naar het Diepe Zuiden van de Verenigde Staten. Op onze roadtrip door maar liefst 6 staten stopten we ook in het gezellige stadje Savannah,  gelegen in Georgia ook wel de perziken staat genoemd. We verbleven in het prachtige hotel The Alida waar we  ‘s avonds dineerden in het restaurant Rhett op de benedenverdieping.  In Rhett genoten we van heerlijke, lokale, culinaire gerechten met een moderne twist. Ook het magnifieke interieur met een knipoog naar de authentieke 50ties diner, wist ons te bekoren. Kortom we hadden er een TOP tijd.

Het was dan ook een grote eer toen Visit Savannah vroeg een foto van ons, genomen in Rhett te publiceren in hun 2020 Savannah insider’s guide. Op pagina 32 kan je het resultaat bewonderen.

Staying at hotel 'the Alida *****' | Savannah | Georgia | USA