Juli 2019

City Trip in Brussel

Eén van mijn allereerste reisblogs was deze van Brussel waarin ik tips geef om een onvergetelijk weekendje in Brussel te beleven.

Het was dan ook een totale verrassing dat deze blog op 17 juli 2019  door Luggagehero uitgeroepen tot één de 20 beste reisblogs over Brussel.

augustus 2019

Firenze is met stip één van mijn lievelingssteden in Italië. Daarom maakte ik met heel veel plezier een reisgids voor Firenze met de leukste en mooiste bezienswaardigheden.

Ik ben dan ook heel trots dat mijn reisgids voor Firenze in augustus 2019 gepubliceerd in de 3de editie van ESCAPE- OLOGY, een online luxe reismagazine.

Firenze - Florence | Travel with Me by Sarah De Gheselle

oktober 2019

Ginnie springs | Florida | USA

Onze foto van Ginnie Springs werd gepubliceerd in één van de meest recente artikels op Narcity.com. Dit over het feit dat Nestlé deze prachtige natuurlijke bronnen wil gebruiken om water te bottelen. Op deze manier wordt er veel schade gebracht aan het natuurlijke eco-systeem van de bronnen.

Wij hadden een geweldige ervaring in Ginnie Springs en met veel liefde steunen wij het project die de exploitatie van deze bronnen wil tegengaan. Lees hier het volledige artikel en vergeet vooral de petitie niet te tekenen.

januari 2020

Ik had onlangs een interview met LieveNieuws. Een tijdschrift dat maandelijks in de bussen van de inwoners van Lievegem terechtkomt. Lievegem is de nieuwe naam voor een aantal gefuseerde gemeenten waaronder Zomergem, waar ik opgegroeide. Het was voor mij dan ook een grote eer toen ze me vroegen of ik voor hun januari editie met als thema reizen, iets meer wou vertellen over mijn uit de hand gelopen hobby als reisblogger. Hieronder kan je het resultaat lezen.

Sarah De Gheselle interview
Sarah De Gheselle interview

Januari 2020

Tijdens de zomervakantie van 2019 reisden we af naar het Diepe Zuiden van de Verenigde Staten. Op onze roadtrip door maar liefst 6 staten stopten we ook in het gezellige stadje Savannah,  gelegen in Georgia ook wel de perziken staat genoemd.

We verbleven in het prachtige hotel The Alida waar we  ‘s avonds dineerden in het restaurant Rhett op de benedenverdieping.  In Rhett genoten we van heerlijke, lokale, culinaire gerechten met een moderne twist. Ook het magnifieke interieur met een knipoog naar de authentieke 50ties diner, wist ons te bekoren. Kortom we hadden er een TOP tijd.

Het was dan ook een grote eer toen Visit Savannah vroeg een foto van ons, genomen in Rhett te publiceren in hun 2020 Savannah insider’s guide. Op pagina 32 kan je het resultaat bewonderen.

Staying at hotel 'the Alida *****' | Savannah | Georgia | USA

Januari 2021

Belgian travel blog awards

Met de big C was het even stil rond mijn blog, maar in januari 2021 werd het nieuwe jaar goed ingezet met een nominatie voor de Belgian travel blog awards,  met het artikel ‘ De ultieme gids voor de eerste keer in Parijs‘ in de categorie best lifestyle travel.

Het artikel won jammer genoeg niet de hoofdprijs, maar een nominatie was voor mij al een hele eer. Zeker na een jaar zonder reizen waar ik vooral inspiratie moest putten uit mijn herinneringen.

Juli 2021

In augustus 2020 verhuisden we van de stad naar de kust. Een hele grote verandering. Aangezien we druk in de weer waren met verbouwen in combinatie met de big C, had ik niet veel ruimte om te reizen. Daarom besloot ik mijn nieuwe thuis ‘De Panne’ beter te leren.

Al snel ontdekte ik dat De Panne meer te bieden heeft dank enkel strand. Op zoek naar de meest fotogenieke plekjes, vond ik enkele verborgen pareltjes. Toen Radio 2 in de serie ‘zot van’ op bezoek kwam in De Panne, wilden ze graag mijn FAVO plekjes in deze veelzijdige gemeente te weten komen.

Op 21 juli werd ik op de radio geïnterviewd en op de officiële radio 2 instagram werden mijn top 5 plekjes in De Panne gedeeld.

Interview radio 2
Interview Nina

Na een lange periode zonder reizen, was de zomer van 2021 een mijlpaal voor vele fervente reizigers. We konden terug op reis! Het was dan ook geen verrassing dat iedereen er graag even tussenuit wou.

Ook in de media werd dit een belangrijk thema. Het online magazine Nina gaf dan ook wekelijks reistips. Voor één van deze artikels vroegen ze aan mij om mijn tips te delen voor het maken van prachtige reisfoto’s. Aangezien dit mijn passie is, werkte ik hieraan natuurlijk graag mee.

De tips verschenen in de vorm van een interview op 23 juli 2021 in Nina. Je kan hier het volledige artikel met al mijn tips voor de mooiste vakantiekiekjes lezen.