collaborate with travel with me

Laten we samenwerken!

Samen met mijn verloofde reis ik de wereld rond. Het is ons doel deze prachtige planeet stap voor stap te ontdekken op ons eigen tempo.  Voor ons is reizen meer dan op vakantie gaan. Het is een levensstijl.

We genieten dan ook ten volle van alle aspecten die nieuwe plekken ons te bieden hebben. Dit varieert van actieve natuurvakanties, citytrips, strandvakanties, culturele uitstapjes tot natuurlijk lekker eten en drinken. Tijdens onze avonturen houden we er dan ook van om in de meest authentieke omgevingen te verblijven.

Naast reizen hebben we beiden ook een grote passie voor fotografie. We houden ervan prachtige beelden vast te leggen om anderen te inspireren om nog meer te reizen. ​ Daarom besloten we onze ervaringen on line te delen via social media een een geschreven blog. Ons publiek groeide en we besloten om samen te werken met verschillende hotels en lifestyle merken.

We houden ervan om mooie content te creëren voor bedrijven die hun verhaal met de wereld willen delen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Aarzel dan niet om het contact formulier hieronder in te vullen en naar onze mediakit te vragen.

Bedrijven waarmee we reeds samenwerkten

Advertisements