10 onvergetelijke must-do's in Valletta | Malta

Laten we samenwerken!

Reizen is voor ons ontsnappen uit het dagelijkse leven, even mentaal tot rust komen. Travel With Me richt zich tot drukbezette mensen die ook deze nood voelen. Hier staan ontdekken en genieten dan ook centraal. Dit kan zowel ver weg als dichtbij, in een uitgebreide rondreis of een weekendje weg, in de natuur of in een trendy stad.  Maar ook overnachten in een authentieke accommodatie of proeven van lokale specialiteiten in een unieke setting vallen voor ons binnen het luik ontdekken & genieten en kan je dus terugvinden op Travel With Me.

Reizen en verblijven in unieke accommodaties heeft ons geïnspireerd om een eigen project te starten. We kochten recent een authentieke Belle époque villa aan de Belgische kust die we compleet willen renoveren om dan gedeeltelijk als vakantiewoning te verhuren. Net als op Travel With Me zullen hier authenticiteit, ontdekken en genieten centraal staan. Op Travel With Me kan je dan het reilen en zeilen binnen Maison Botanique volgen.  

Kan jij je helemaal vinden in de visie van Travel With Me? Zie jij een potentiële match met Travel With Me? Wil jij graag jouw prachtige bestemming, unieke accommodatie of een specifiek product of dienst in de kijker zetten. Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Destination marketing, persreizen en reisgidsen op maat

Ben jij een PR-kantoor of toeristische dienst met de perfecte bestemming voor het publiek van Travel With Me? Wil je graag deze bestemming op de kaart zetten? Travel With Me is altijd op zoek naar nieuwe reisavonturen om te delen met onze volgers. Graag zitten we eens rond de tafel om te bekijken hoe we jullie bestemming met de juiste content op de geschikte kanalen in beeld kunnen brengen.

Reviews

Wil jij graag weten hoe we jouw diensten of product ervaren? Wil je graag dat we deze ervaringen delen op de geschikte kanalen met ons publiek? Dat kan! Travel With Me is altijd nieuwsgierig om naast bestemmingen ook authentieke accommodaties of unieke horecazaken te leren kennen. Daarnaast vinden we ook fijn producten die we tijdens onze reizen of in het dagelijks leven gebruiken, te delen met onze volgers.

Fotografie

Eén van onze grootste passies naast reizen, is fotografie. Voor ons betekent een foto meer dan zomaar een beeld. Het is een manier van storytelling. Wij creëren voor jou met veel plezier het gewenste verhaal in één of meerdere beelden.

europ assistance

Videografie

Naast kwalitatief fotomateriaal bieden wij ook videomateriaal aan. Dit kan gaan van een teaser met enkele sfeerbeelden tot een echte vlog of tutorial.

Social media promotion & winacties

Wij zijn te vinden op heel wat social mediakanalen van instagram tot facebook, twitter en pinterest.  Doorheen de jaren hebben we een groot publiek opgebouwd. Wil je graag jouw dienst of product de exposure geven dat het verdient bij het juiste doelpubliek, contacteer ons dan snel.

Social media strategie

Ook wij zijn op verschillende social mediakanalen actief en hebben gedurende de afgelopen jaren heel wat expertise opgebouwd. Ben je een bedrijf of organisatie die meer wil weten over hoe je social media als marketingtool kan inzetten? Contacteer ons dan voor een het uitwerken van een plan of een volledig take-over

We hadden reeds succesvolle samenwerkingen met verschillende partners zoals PR-bureaus, toeristische diensten, reisorganisaties, hotels, restaurants en verschillende lifestyle merken. Wil je graag onze mediakit ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

    Partners waarmee we reeds samenwerkten

    the Alida hotel logo
    visit malta logo
    europ assistance
    hotel indigo logo