social media & blog promotie

Lighthouse Little Curaçao

Destination marketing, persreizen en reisgidsen op maat

Werk je bij een PR-kantoor of toeristische dienst van een buitengewone bestemming en wil je deze bestemming graag in de schijnwerpers zetten? Dan ben je hier aan het juiste adres, want ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe reisavonturen om te delen via mijn blog en mijn social media-kanalen. Laten we graag een gesprek aangaan om te verkennen hoe ik jullie bestemming met relevante content en op de juiste platforms in de spotlights kan zetten.

Neem contact op voor mijn mediakit of offerte op maat.

Neem contact op

Reviews

Ben je benieuwd naar mijn ervaring met jouw diensten of producten? Wil je dat ik deze ervaringen deel met mijn publiek op de juiste platforms? Dat is zeker mogelijk! Ik ben altijd nieuwsgierig om naast bestemmingen ook authentieke accommodaties of unieke horecagelegenheden te ontdekken. Bovendien deel ik graag producten die ik zowel tijdens mijn reizen als in mijn dagelijks leven gebruik met mijn volgers.

Neem contact op voor mijn mediakit of offerte op maat.

Neem contact op

Casa al Sole breakfast
Venice Italy

Content creation/ fotografie

Fotografie is naast reizen één van mijn grootste passies. Voor mij is een foto meer dan zomaar een beeld; het is een manier om een verhaal te vertellen. Ik sta klaar om het gewenste verhaal voor jou in één of meerdere beelden vast te leggen. Neem een kijkje op mijn instagram account waar je mijn recent werk kan zien.

Neem contact op voor mijn mediakit of offerte op maat.

Neem contact op

Ik had reeds succesvolle samenwerkingen met verschillende partners zoals PR-bureaus, toeristische diensten, reisorganisaties, hotels, restaurants en verschillende lifestyle merken.