social media & blog promotie

Lighthouse Little Curaçao

Destination marketing, persreizen en reisgidsen op maat

Ben jij een PR-kantoor of toeristische dienst van een unieke bestemming? Wil je graag deze bestemming op de kaart zetten? Dan ben je aan het juiste adres, want ik ben steeds op zoek naar nieuwe reisavonturen om te delen op de blog en mijn social media kanalen. Graag zit ik eens rond de tafel om te bekijken hoe ik jullie bestemming met de juiste content en op de geschikte kanalen in beeld kan brengen.

Neem contact op voor mijn mediakit of offerte op maat.

Neem contact op

Reviews

Wil jij graag weten hoe ik jouw diensten of product ervaar? Wil je graag dat ik deze ervaringen deel op de geschikte kanalen met mijn publiek? Dat kan! Ik ben altijd nieuwsgierig om naast bestemmingen ook authentieke accommodaties of unieke horecazaken te leren kennen. Daarnaast vind ik ook fijn producten die ik tijdens mijn reizen of in het dagelijks leven gebruik, te delen met mijn volgers.

Neem contact op voor mijn mediakit of offerte op maat.

Neem contact op

Casa al Sole breakfast
Venice Italy

Content creation/ fotografie

Fotografie is één van mijn grootste passies naast reizen. Voor mij betekent een foto meer dan zomaar een beeld. Het is een manier van storytelling. Ik creëer voor jou met veel plezier het gewenste verhaal in één of meerdere beelden. Neem een kijkje op mijn instagram account waar je mijn recent werk kan zien.

Neem contact op voor mijn mediakit of offerte op maat.

Neem contact op

Ik had reeds succesvolle samenwerkingen met verschillende partners zoals PR-bureaus, toeristische diensten, reisorganisaties, hotels, restaurants en verschillende lifestyle merken.